Tijdens expo's elke za/zo open van 15 tot 18u tenzij anders vermeld en/of op afspraak

De verdiepingen worden tijdelijk omgevormd tot exporuimte van

Diederik Boyen

 

Doorstart 'al dan niet over Roze(n) (in het kader van influENSORed)

DEEL 3

is gepland voor het tweede deel van juni meer info volgt nog...

 

*

 

Aanpassingen aan openingsuren en -dagen worden hier ook vermeld onder NEWS en er vindt regelmatig een update plaats via Instagram of neem contact op via WA:

Start vanaf 24 februari 2024

Meer dan 20 kunstenaars, meer dan 100 kunstwerken in de galerie an sich maar ook de 1ste en 2de verdieping van fungeren momenteel als exporuimte:

 

 

Permanentie: GEo, Jan Wittoeck, Kjetil Karlsen

 

De fotobiënnale is afgelopen, deze bijzondere aangelegenheid stelde ons in de mogelijkheid om internationaal uit te pakken. Wij kozen voor de Noorse fotograaf Kjetil Karlsen omdat zijn werk ons behalve raakt ook als gegoten zit in galerie Noir de Noir

Met veel zorg en liefde zorgde Milo Profi uit Kontich voor professionele prints op fijn barietpapier die vervolgens op dibond (sandwichplaat uit 2 aluminium buitenlagen met daartussenin een polyethyleen kernlaag) verkleefd werden.

Deze bijzondere uitgaven, direct leverbaar en reeds voorzien van een hangsysteem, mogen/kunnen stuk voor stuk van eigenaar veranderen. 

Sommige foto's zijn reeds verkocht of er rust een optie op maar voor de andere: eerst is eerst !

Echter ! Nabestellen kan ook tot de limiet is bereikt want de meeste beelden hebben een oplage van 5, 10 of 20 exemplaren.

 

 

Rise of the Ghost Dog 110X98

1750€

Ghost fox 80X80

990€

Soul Hunter (The Meeting)

570€

What is Left

Sold

The Wizard

520€

The Wind Whispers

Sold

The Inner Landscape

570€

The birth of Fear

Sold

The Forest Whispers

1250€

The Lost Days

Sold

A new Day Rising

490€

Air

520€

From the Mist

Sold

Ater the Rain

Sold

Ghost Dog

570€

De Noor Kjetil Karlsen groeide op aan een prachtig fjord, omgeven door hoge bergen. Het was echter ook een plek waar een streng geloof in God heerste en de schrik om te zondigen er flink inzat. Zijn creativiteit ontvouwde zich naar eigen zeggen vooral uit nieuwsgierigheid én als een manier om uiting te geven aan zijn gevoelens. De liefde voor de fotografie kreeg hij trouwens mee van zijn grootmoeder, die altijd haar mislukte of onscherpe foto’s in de vuilnisbak kieperde. Karlsen haalde ze er terug uit, want net dat waren de beelden die hem het meest fascineerden.

Kjetil Karlsens foto’s vertellen een verhaal met schaduwen en beweging. Ze zijn sterk verweven met de Noorse natuur en weerspiegelen de melancholie, eenzaamheid en verlatenheid in het barre noorden van het land. Niet zelden is er een overweldigende verstilling in de contrasten en overgangen tussen zwart, wit en grijs. Het verbindende element is emotie, naar binnen gebracht door de absorptie van licht, duisternis en tijd.

'Dynamische Permanentie'

Tussen expo's door toont Noir de Noir - Concept Gallery steeds een greep uit eigen collectie en zelden of nog niet getoond werk van eigen* en toekomstige exposanten; Deze tentoonstellingen zullen gaandeweg steeds aangevuld worden door nieuw (of ander) werk van verscheidene kunstenaars.

Wij waken erover dat het geheel steeds expowaardig blijft, dus zeker de moeite om eens te passeren.

*kunstenaars die reeds bij ons exposeerden

Elk weekend: 15 -18u tenzij anders vermeld

Every sat/sun: 3pm - 6pm unless otherwise stated

Op afspraak

On appointment

0486/116780

of/or:

Contact